Installasjon av belysning, LED, downlights og lamper
LEVEL Elektro har kontorer i Industrigaten, Haugesund og i Kopervik, Karmøy. Vi installerer downlights, LED og lamper, og leverer elektriker-tjenester til private boliger i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio og resten av Haugalandet
Installasjon av belysning, LED, downlights og lamper

LEVEL Elektro har kontorer i Industrigaten, Haugesund og i Kopervik, Karmøy. Vi installerer downlights og lamper, og leverer elektriker-tjenester til private boliger i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio og resten av Haugalandet

Elektriker belysning

Belysning

Spør oss om belysning!

Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fill out this field

Kontortid: 07.00-17.00

Rett belysning for hvert rom

Å velge rett belysning for hvert rom er viktig for trivselen i hjemmet. Antall lyspunkt, type teknologi og fargetemperatur kan utgjøre en stor forskjell for hvordan et rom oppleves. Vi hjelper deg med å finne rett belysning til rom og bruksområde. Husk at dersom du skal installere en fastmontert lampe, koblet til bryter eller dimmer, må dette gjøres av godkjent elektriker.

LED belysning

LED-teknologien er ikke ny, men det er først nå den gjør sitt inntog for fullt. Den kan benyttes i det meste av lyskilder og har flere fordeler i forhold til eldre teknologi som glødetråd- og halogenpærer, blant annet redusert strømforbruk, mindre varmeutvikling og lengre levetid på pærene. Vi gir råd om hvilke løsninger som er de beste for ditt behov.

Downlights

Spot-lamper i taket med en dimmerbryter gir et naturlig og behagelig lys i rommet. Ved å installere en dimmer har du muligheten til å dempe belysningen etter behov og stemning. Downlights en god og fleksibel løsning for de fleste oppholdsrom.

Våre elektrikere hjelper deg med installasjon av led-belysning, downlights, lamper, brytere og dimmere, og alt annet innen belysning og elektrisk installasjon.

Flere elektriker-tjenester:

Meny