Level elektro Elektriker Haugesund

Din elektriker på Haugalandet

Level Elektro sine elektrikere kan hjelpe deg med alt innen elektrisk installasjon i nybygg, og oppgradering av elektrisk anlegg. Våre elektrikere har erfaring og høy fagkompetanse, og vi leverer et produkt med høy kvalitet til avtalt tid og pris. Level elektro er et trygt valg for deg og ditt hjem, for små og store oppgaver. Level Elektro holder til i Haugesund og leverer tjenester til private husstander i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio og resten av Haugalandet. Level Elektro en del av Level Group.

Elektriker til hjemmet

Vi får stadig flere elektriske artikler som trekker strøm i hjemmet. Unngå overbelastning av strømkurser, som kan utgjøre en brannfare. Våre elektrikere er behjelpelige med planlegging, og riktig dimensjonering av det elektriske anlegget. Unngå unødvendig bruk av skjøteledninger, ved å plassere stikkontakter hvor du trenger de, og få et elektrisk anlegg du kan stole på.

Vi gjør en vurdering av ditt strømbehov og dimensjonerer det elektriske anlegget så det det blir tilpasset ditt forbruk, enten det er oppgradering av eksisterende anlegg, renovasjon, eller nybygg.

Våre tjenester

 • Belysning
 • Strømpunkt
 • Brytere
 • Varmekabler
 • Varmepumpe
 • Sikringsskap
 • El-sjekk
 • Smarthus
 • Elbil lader
 • Komfyrvakt
 • Brannalarm

Ring oss: 474 62 600

Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fill out this field
Fill out this field

Oppvarming

Om du skal bygge nytt eller rehabilitere bolig er det viktig å tenke på oppvarming, både for trivsel og økonomi. Å velge den rette oppvarmingsløsningen for hvert rom gir både velvære og en mindre strømregning. Varmepumper er miljøvennlige og gir lavere oppvarmingskostnader. De gir også bedre inneklima og kan også brukes som aircondition på varme sommerdager. Våre elektrikere sørger for rask og trygg installasjon.

Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for ditt oppvarmingsbehov, enten det er varmepumpe, varmekabler eller varmeovner. Vi har løsninger for varmestyring, som termostat og nattsenking, som er effektive og nødvendige for å redusere ditt strømforbruk.

Belysning

Å velge rett belysning for hvert rom er viktig for trivselen i hjemmet. Antall lyspunkt, type teknologi og fargetemperatur kan utgjøre en stor forskjell for hvordan et rom oppleves. Vi hjelper deg med å finne rett belysning til rom og bruksområde. Husk at dersom du skal installere en fastmontert lampe, koblet til bryter eller dimmer, må dette gjøres av godkjent elektriker.

LED-teknologien er ikke ny, men det er først nå den gjør sitt inntog for fullt. Den kan benyttes i det meste av lyskilder og har flere fordeler i forhold til eldre teknologi som glødetråd- og halogenpærer, blant annet redusert strømforbruk, mindre varmeutvikling og lengre levetid på pærene. Vi gir råd om hvilke løsninger som er de beste for ditt behov.

Smarthus

En smarthus-løsning gir tidligere uante muligheter for styring av huset ved hjelp av telefon eller nettbrett, ved hjelp av ett tastetrykk kan du forandre lyssetting og temperatur, sette på musikk eller spille av favorittserien på TV. Sammen med vår samarbeidspartner i Level Audiovision installerer våre elektrikere smarthusløsninger. Level Audiovision er også forhandler av hi-fi designhøyttalere fra Artcoustic, og vi installerer med skjulte ledninger, eller skjulte høyttalere, for stue og våtrom.

Lader til elbil

Fremtidens transport er elektrisk, og elbiler blir stadig mer vanlig i Norge. Unngå venting i kø ved ladestasjoner, og sørg for at bilen er fulladet når du trenger den, ved å installere en elbil lader. Ladebokser har flere fordeler fremfor lading via skjøteledning og stikkontakt. Å lade elbilen ved hjelp av en ladeboks på egen strømkrets er enklere, sikrere og, ikke minst, raskere. Lading ved hjelp av ladeboks blir anbefalt av norsk elbilforening. LEVEL elektro hjelper deg med å installere lader til din elbil.

Et sikkert elektrisk anlegg

Feil på det elektriske anlegget er den vanligste årsaken til de mange boligbrannene vi har Norge. Tenk sikkerhet for deg og dine nærmeste, som eier har du ansvaret for at det ikke er feil på det elektriske anlegget der du bor. Å la være å rette feil, eller la feil forbli uoppdaget, kan fort koste dyrt.

Feil i det elektriske kan vise seg som flikring i pærer/lyskilder uten at du har vært borti bryter, misfarging av stikkontakt eller sikringsbryter, svidd lukt fra elektrisk anlegg, sikringer som går jevnlig eller brytere som ikke fungerer. Dersom du oppdager feil på det elektriske anlegget, eller har kjøp en eldre bolig, og ønsker å få sjekket det elektriske, kan vi foreta et feilsøk og avdekke eventuelle problemer som må rettes opp.

Bytt sikringsskap

Et sikringsskap er sentralen for alt det elektriske anlegget i boligen din. Pass på at du har et sikringsskap som ikke er for gammelt. Sikringsskap kan være en kilde til boligbrann. Et sikringsskap med kombiautomatsikringer er en god investering rent økonomisk, siden sikringene ikke trenger å skiftes. Et nytt sikringsskap inneholder også jordfeilsbryter på hver kurs for å unngå at en jordfeil kutter strømmen på kurser som ikke er berørt av jordfeilen.

Komfyrvakt og brannalarm

Komfyren en av hovedårsakene til brann i privathjem i Norge. Siden 2010 har det vært påbudt å installere komfyrvakt i nybygg, men eldre bygninger har også stor nytte av denne teknologien. Komfyrvakten bruker en sensor til å registrere varmeendringer, og slår av komfyren hvis en unormal situasjon skulle oppstå. Våre elektrikere hjelper deg med å sikre din bolig, ved å installere komfyrvakt og brannalarm.

El-sjekk

For en fast pris utfører våre elektrikere en EL-sjekk av det elektriske anlegg ditt. Våre elektrikere tar en grundig gjennomgang av ditt elektriske anlegg for å avdekke eventuelle feil, og mangler. EL-sjekken er en garanti for at alt er i orden med det elektriske anlegget, og at det er trygt å bruke for deg og din familie.

Level Elektro leverer tjenester til private husstander i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio og resten av Haugalandet
Meny