Ny stikkontakt, strømpunkt
LEVEL Elektro har kontorer i Industrigaten, Haugesund og i Kopervik, Karmøy. Vi setter inn nye strømpunkt, og leverer elektriker-tjenester til private boliger i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio og resten av Haugalandet.
Strømpunkt og stikkontakt

LEVEL Elektro har kontorer i Industrigaten, Haugesund og i Kopervik, Karmøy. Vi setter inn nye strømpunkt, og leverer elektriker-tjenester til private husstander i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio og resten av Haugalandet.

Elektriker strømpunkt

Stikkontakter og strømpunkt

Spør oss om strømpunkt!

Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fill out this field

Kontortid: 07.00-17.00

Nye stikkontakter og strømpunkt hvor du trenger det

Vi får stadig flere elektriske artikler som trekker strøm i hjemmet. Unngå overbelastning av strømkurser, som kan utgjøre en brannfare. Våre elektrikere er behjelpelige med planlegging, og riktig dimensjonering av det elektriske anlegget. Unngå unødvendig bruk av skjøteledninger, ved å plassere stikkontakter hvor du trenger de, og få et elektrisk anlegg du kan stole på.

Vi gjør en vurdering av ditt strømbehov og dimensjonerer det elektriske anlegget så det det blir tilpasset ditt forbruk, enten det er oppgradering av eksisterende anlegg, renovasjon, eller nybygg

Flere elektriker-tjenester:

Meny